Tribunens mange facetter: Læs om de mange anvendelsesmuligheder her!

Tribuner er en form for opbygget forhøjning, som er fremstillet med henblik på event, der indeholder en form for optræden. Tribuner er typisk stole, hvor de bagerste er højest, og de nederste er lavet: Således sikrer man, at alle har det udsyn, de har betalt for. Men hvor bruger man tribuner?

I biografer

Hvis der er noget, vi betaler for, som handler om sansen ”se”, så må det være biografen. I biografen forventer vi altid at kunne se skærmen – ja faktisk ville man næsten blive sur, hvis det ikke var muligt. Som I ved er biograftribunen udgjort af de såkaldte biografstole, hvor der især er fokus på komfort – man skal jo sidde godt i løbet af hele filmen!

I sportshaller

Tribuner er yderst udbredt i sportshaller. Her er det vigtigt for tilskuerne at kunne se på, og tribunerne giver dem de bedste muligheder for det. I sportshaller vil det oftest være den form for tribune, hvor stolene kan klappes sammen, så der er let adgang til rengøring heraf. Der kan – især efter sportsevents – være meget at rydde op. Folk har ofte spist og drukket og ikke tænkt på rengøringen.

Her er tribunen virkelig smart! Rengøringspersonalet bliver givet de allerbedste vilkår for at foretage en god rengøring, så der altid er pænt og ryddet, når tribunen skal tages i brug. Læs mere her, om tribuner til sportshaller.

I auditorium

Teleskoptribuner er desuden særligt udbredt i auditorium. Som du måske kan udlede af navnet, er lyden særdeles vigtig i auditoriums. Det kan vi udlede fra delen ”audio” i ordet. Der er nemlig, særligt i akademiske sammenhænge – et stort krav til, at der er god akustik i et auditorium. Man kan tribuner hjælpe akustikken i den rigtige retning? Absolut! Der er masser af forskellige design at vælge mellem, når man skal finde de rigtige stole til den rigtige akustik. Heldigvis er der mange, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilket design der giver den bedste lyd hos dig.

Derudover er det desuden enormt vigtigt, at man giver lytterne muligheden for en behagelig siddeoplevelse. Derfor er der designet mange tribunestole, der er udstyret med et blødt underlag, så tilskueren har noget rart at hvile sig på, og så han eller hun kan fokusere komplet på at høre efter, hvad der bliver sagt. Derudover er det smarte ved tribunerne også, at man kan samle enormt mange mennesker på meget lidt plads. Dette er en fordel, der spænder sig over alle tribunens anvendelsesmuligheder.