Hensyntagende sygetransport

Nogle gange kan man ende med at komme ud for tilfælde, hvor man føler sig meget skrøbelig, udsat og svækket. Det går hen og bliver vanskeligt for den pågældende, der pludselig skal stå i den verden, hvor man engang har kunnet det meste selv, altid har stået på egne ben og været det sejrende forbillede for andre og nu er afhængig af sine omgivelser. Konfrontationen er svær, og man mærker det måske mest af alt, når man skal til læge, til sygehus eller andet der omhandler ens nye tilværelse.

Med sygetransport får man denne konfrontation. Et emne man måske foretrækker værende lagt væk i stilhed, er ikke til at skjule og det er der det er vigtigt at chaufførerne har den nødvendige medforståelse både for den givne lidelse sammen med opfattelserne derom.

Bevidst og indsigtsfuld

Som en del af sygetransporten vil man møde folk der har det meget forskelligt og som har forskellige syn på deres tilstand. Det er her vigtigt at chaufføren har den rette forståelse og er bevidst om hvordan hver passager er påvirket af deres individuelle lidelse. Er der tale om problemer med bentøjet eller ryggen, så kan der være et behov for at blive hjulpet op i vognen, er der særlige ryg problemer så vedkommende kan have behov for at have sædet skubbet lidt ned, eller er der et tredje problem, så er det altafgørende, at der tages hensyn til disse behov, så sygetransporten ikke går hen og bliver en del af lidelserne.

Med hensyntagende sygetransport går det hen og bliver en god oplevelse; en påmindelse om at i midten af alt dette sure, deprimerende møg er der de her positive stunder. Kan man mødes med et smil og få en latter frem der mildner nerverne inden en undersøgelse eller efter lidt dårlige nyheder, så kan borgeren stadig komme hjem med en mild form for ro indeni og have noget at se tilbage på med et blidt smil.

Gode lys i svære tider

Ved at skabe dette trygge miljø for borgeren så vil de processen gennem sygdommen foregå i etaper med humoristiske stunder der fungerer som gode afbræk i denne længere, hård proces mod bedring og kan være en del af det som giver styrken og modet til at kæmpe sig igennem den igangværende kamp. Se her hvis du kunne være interesseret i at lære mere om sygetransport.