ende og humoristisk til vinter

En Parajumpers jakke udsalg er high end italiensk design og outdoor funktionalitet, der gr op i en hjere enhed. Bag PJS Parajumpers str den anerkendte italienske designer Massimo, som gennem rtier har lanceret toneangivende kollektioner under flere kendte brands. Jakkerne fra PJS Parajumpers er lavet med inspiration i, og som en hyldest til de frygtlse redningsfolk, som hedder parajumpers, og som dagligt har base i Alaska.

Parajumpers er et eksklusivt high end italiensk brand, som skaber dame jakker, parkaer og frakker i verdensklasse. En af kilderne til deres verdensomspndte succes er deres designer Massimo Rossetti, som stter sit karakteristiske prg p hver enkelte jakke. Designet og idéen bag disse sknne Parajumpers jakker er hentet fra Alaska, eller mere prcis fra de Parajumpers ogs kaldet PJS som hver dag stter deres liv p spil for at redde liv.

Der er taget udgangspunkt i deres overtj, som skal kunne klare alle former for vejr og vre yderst funktionel. Samtidig fr du det bedste indenfor design med den smukkeste udfrsel. Der er lagt stor vgt p detaljer og jakkerne strler af eksklusivitet. De bruger kun de bedste materialer og ligger stor vgt p etikken men henblik p det pels og de dun som bruges.

Parajumpers Masterpiece Long Bear Dame

Parajumpers Dame Oslo, Parajumper Lightweight Dame Udsalg, PJS Parajumpers Tilbud.

Parajumpers Masterpiece Long Bear Sort. Den lkreste dunjakke fra Parajumpers. Jakken har alle de fede detaljer og geniale tekniske egenskaber, som PJS er kendt for! Htten kan deles s den falder flot ned over skulderne, den kan reguleres s den slutter tt til.