En varm vinter i Parajumpers

Designeren bag er Massiome Rosetti, som tidligere har designettj for Diesel og Valentino.

Jakkerne er feminine p trods deres gennemgende funktionalitet og robusthed. Parajumpersgenkendes typiskp deres gule bnd og en kraftig karabinhage ved den lkre pelskrave samt gule eller orange detaljer, som bryder med jakkernes neutrale farver.

Den klassiske model Long Bear. Den fs i flere farver hos Superlove butikkerne og p webshoppen. Denne militrstyrke har gennemfrt den mest krvende og hrde militr trning, for at kunne udfre redningsaktioner i nogle af verdens mest hrde klimaer og terrner. De modige og seje mnd bliver kaldet PARAJUMPERS (p dansk faldskrmsudspringere), og med deres evner og teknikker redder de menneskeliv, hvor ingen andre kan. De gule og orange detaljer p jakkerne samt den kraftige karabinhage er da ogs strkt inspireret af faldskrmsudspringernes udstyr.

En af de nyeste modeller i Superlove er modellen Jodie i lder. Bld, lkker og med lunt dunfyld i den varme farve cappuchino.

Fantastisk hndvrk og hrdfr kvalitet

Ser du jakkerne fra Parajumpers efter i smmene, finder du gennemfrt og omhyggeligt udfrt sy arbejde, hvor intet er overladt til tilfldigheder men derimod omhyggeligt gennemarbejdet ned til mindste detalje. Langtde fleste jakker og frakker er lavet af slidstrk og hrdfr nylon, kommer med dunfyldt foerog en aftagelig pelskant fra finske vaskebjrne p htten. Derfor kan du ogs forvente at kunne bruge din jakke i mange ssoner fremover. Flere af modellerne gr igen r efter r, s din jakke forbliver en lkker klassiker og bliver ikke umodernelige forelbigt

Varm og slidstrk frakke. Modellen hedder Alison og du kan kbe den i Superloves butikker eller online i vores webshop.

Designet er inspireret af en sej redningsstyrke fra Alaska. Derfor finder du fede detaljer p frakkerne, som er inspireret af redningsstyrkernes ekstreme arbejde.

Fik du ikke set vores video om Parajumpers? I videoen fortller vores elev, Maria, om Parajumpers og viser dig forskellige modeller. Find videoen p vores Facebooksite.

Jeg hber, du blev lidt klogere p de sknne luksusjakker. Skulle du vre blevet fristet til at prve en eller flere af de flotte modeller, s besg os i Superlove butikkerne. Viguider dig gerne til at finde den helt rigtige vinterfrakke.