Er Goose of Canada uskyldige

People’s parajumpers jakke long bear Daily Online rapporterede, at mange amerikanere og canadiske beboere har været kendt som traditionen for ‘kærlighed og beskyttelse af vilde dyr’. Men regeringsafdelingen vil ikke være ‘ubarmhjertig’ med vilde dyr, hvilket vil skade menneskers sikkerhed. Airlines parajumpers jakke ‘passagerfly, i begyndelsen af ​​2009 blev ramt af Canada Goose og havde ingen drivkraft til at flytte. I kraft af pilotens fremragende teknologi Der var en vellykket krasjlanding på Hudson-floden i New York.

Blandt dem, ‘Canada Goose’, der bor i nærheden af ​​lufthavnen er blevet Department of Agriculture i USA, retshåndhævende personale s vigtigste jagtmål. Civile flyruter tager off og lander ofte, så det sigter mod at undgå at udgøre en trussel. Den såkaldte ‘ Canada Goose ‘er faktisk en slags vild fugle, der billige Parajumpers udsalg ligner vilde gås. I nærheden af ​​floder og søer i Canada og Nordamerika har de deres liv og reproduktion. Mennesker kan ikke frygte denne slags dyr.

Denne slags dyr kan især lide at bo tæt på park og lufthavn. De vil ikke bare true civile fly. Derudover vil de også efterlade masser af afføring på land, og det er den største skyldige til at inficere nogle sygdomme. Under normale forhold vil Canada Goose bygge deres rede på land nær vandet. På den ene side kan de bruge kroppsadfærd til at kommunikere med hinanden, og på den anden side kan de lave mere end ti forskellige stemmer.

Endelig blev der opnået enighed parajumpers jakke tilbud fra USA’s afdeling for dyrebeskyttelse. De vil tage fangst- og dræbforanstaltningen for at reducere skadene for det civile fly fra Canada Goose og andre fugle. Det blev rapporteret, at sidste år var det samlede antal 14000 Canada Goose er blevet ‘henrettet’ i USA. Nogle dyrebeskyttelsesaktivister sagde, at en mere ‘humanitær’ måde bør tages for at håndtere disse ‘dejlige og store vilde fugle’. For eksempel kan de udvise dem for at være langt Væk fra deres habitat nærmer lufthavnen ved hjælp af hundehunde.

Den canadiske regering fandt også den opfattelse, at USA’s landbrugsafdeling var ‘grusom’. Canada Goose var i begyndelsen af ​​det sidste århundrede under udryddelsestilstand. På nuværende tidspunkt er der dog dybt beskyttelseskoncept I hjertet af mennesker. I dag bor millioner af canadiske gæs i USA, og de bliver de mange kommuners ‘hyppige opkaldere’. Nogle mennesker for miljøbeskyttelse sagde, at dræbte Canada Goose kan lade andre arter få en chance for at træde ind . Det menneskelige miljø vil lide af flere trusler på denne måde.